вівторок, 19 вересня 2023 р.

Просвітницько-роз'яснювальна робота


#Нарада_директорів_30_08_23

30.08.2023 директор ІРЦ Талалаївської селищної ради стала учасником наради директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО та директорів ЗДО Талалаївської громади, яка була організована відділом освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради.

Оксана ПЛЮТА, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради, у своїй доповіді підвела підсумок 2022-2023 навчального року, зокрема, щодо стану організації інклюзивного навчання та виклики 2023-2024 н.р.
Оксана МОВЧАН, директор інклюзивно-ресурсного центру, надала рекомендації щодо організації освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами. Ознайомила присутніх з Листом МОН України від 03.08.2023 №1/11479-23 "Про методичні рекомендації "("Безпечне освітнє середовище: надання індивідуальної підтримки учням з ООП під час підготовки до реагування на надзвичайні ситуації")
Наголосила на своєчасному проведенні засідань команд психолого-педагогічного супроводу осіб з ООП, створенні індивідуальної
програми розвитку із ОБОВ'ЯЗКОВИМ внесенням її в АС ІРЦ, забезпеченні відповідними інструментами освітній процес т.т. адаптаціями та модифікаціями з розробками індивідуальних навчальних програм з внесенням відповідних коректив в календарне та поурочне планування вчителів-предметників, які викладають в інклюзивних класах. Звернула увагу учасників зібрання на адаптації та модифікації оцінювання та своєчасне адекватне здійснення моніторингу досягнень з відповідним корегуванням ІПР кожної особи з ООП.


Немає коментарів:

Дописати коментар