середу, 29 березня 2017 р.

Впровадження інклюзивного навчання. До уваги вчителів Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст.

Навчально-семінарське заняття "Реалії впровадження інклюзивного навчання"

31.03.2017 о 10.00 на базі Талалаївської ЗОШ І-ІІІ ст. буде проведено навчально-семінарське засідання «Реалії впровадження інклюзивного навчання». Питання до розгляду.
1. Погляд з середини на впровадження інклюзивного навчання. Як зробити так, щоб дитина з особливими освітніми потребами стала успішною і мала досягнення у особистісному розвитку. (асистенти вчителя, вчителі, які задіяні в навчально-виховному процесі в інклюзивних класах (кожен учасник готує доповідь))
2. Ролі і завдання асистента вчителя у соціально-педагогічному супроводі дитини з особливими освітніми потребами у загальноосвітньому навчальному закладі (Мовчан. О.О.)
3. Оцінювання навчальних досягнень учнів з особливими освітніми потребами. Особливості безбального оцінювання навчальних досягнень учнів з особливими освітніми потребами у першому-другому класі. (Мовчан О.О.)
4. Соціально та психолого-педагогічний супровід дітей з особливими потребами та їх сімей, вчителів в умовах інклюзивної школи. (практичний психолог, соціальний педагог)
5. Просвітницька робота серед педагогічних працівників щодо толерантного ставлення до дітей , які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку.
6. Використання соціальних сервісів Веб 2.0 у професійній діяльності вчителя. (Створення блогу асистентів вчителів)

Немає коментарів:

Дописати коментар