вівторок, 28 листопада 2023 р.

#Педагогічний_подіум_для фахівців_ІРЦ_спікер_Ніна_Луценко

Фахівець ІРЦ (практичний психолог) Ніна Луценко була спікером педагогічного подіуму.
У виступі поділилася практичним досвідом застосування технологій корекції в умовах ІРЦ. Розповіла про практичні кроки корекційної роботи за напрямком «Корекція розвитку» для оптимізації освітньої діяльності з використанням комп’ютерних, ігрових технологій, проблемного, інтерактивного навчання, технологій зорієнтованих на індивідуальні потреби дитини.


Зокрема, розкрила практичні аспекти використання на корекційних заняттях мультисенсорного методу «Нумікон» для формування елементарних математичних уявлень у дітей з ООП та ігрових вправ з використанням паличок Кюїзенера, а також виконання кінезіологічних вправ «Танграм», «Геоборд», «Графічний диктант», «Лабіринти», «Дидактичні ігри» для розвитку когнітивних процесів, логіки, мозочкової стимуляції.


Фахівець поділилася досвідом застосування інноваційних технологій у співпраці з батьками. Ніна Луценко розповіла про проведення психологічних практикумів із вправляння з техніками самодопомоги при переживанні негативних емоційних станів, тренінгів із визначення особистісних ресурсів стресоподолання, емоційних ігор, майстер-класів.


Немає коментарів:

Дописати коментар