четвер, 4 січня 2024 р.

#КППС_04_01_24_Плугатарський_ЗЗСО

 КППС Плугатарський ЗЗСО 04.01.2024р.

4 січня 2024 року директор інклюзивно-ресурсного центру Оксана МОВЧАН та фахівець інклюзивно – ресурсного центру (вчитель – логопед) Марина ТУРКО взяли участь у онлайн засіданні команди психолого – педагогічного супроводу дітей з ООП Плугатарського ЗЗСО І – ІІІ ступенів.

  На засіданні були опрацьовані та обговорені цілі та завдання ІПР, що вдалося досягти, а що необхідно доопрацювати протягом наступного року. Під час засідання обговорювалися навчальні досягнення кожного учня (3 учнів) по предметно, динаміка розвитку навчання осіб з ООП.

Вчителі-предметники відмітили позитивні результати, зокрема класний керівник Тритинник Л.Г. детально проаналізувала мовленнєву галузь, де поділилася досвідом використання диференційованих завдань, використання власного досвіду дитини та збільшення часу на виконання завдань.

Найважче в опануванні дітям середньої ланки є предмет англійської мови, але вчитель Демченко В.Г. відмітила їх успіхи, адже на своїх уроках вона створює ситуацію успіху.

Труднощі у виконанні індивідуальної програми розвитку виникли у початковій ланці, тому що за сімейними обставинами динина не мала змоги великий проміжок часу навчатися як в очній так і в дистанційній формі. 

Фахівець інклюзивно – ресурсного центру (вчитель – логопед) Марина ТУРКО надала рекомендації стосовно корекційно – розвиткових занять, створення необхідних умов для досягнення результату розвитку особистості дитини.

Директор інклюзивно – ресурсного центру Оксана МОВЧАН зосередила увагу на динаміці розвитку учнів та використання педагогами сильних сторін дітей, а також на основні проблеми на які необхідно звернути увагу під час навчання дітей з ООП. Також повідомила про внесення скоригованих цілей і завдань  в ІПР з подальшим занесенням даних в  АС ІРЦ з відповідним протоком засідання.








Немає коментарів:

Дописати коментар