четвер, 25 січня 2024 р.

#Інформаційно_роз_яснювальна_робота_Липівський_ЗЗСО

Інформаційно-роз’яснювальна робота в умовах закладу освіти

Фахівець (практичний психолог) інклюзивно-ресурсного центру Ніна Луценко сьогодні мала можливість провести інформаційно-роз’яснювальну роботу у формі індивідуальних консультацій для асистента вчителя Придворної Я.С., класовода Чиркової О.М., класного керівника Ворошилової В.А та вчителів-предметників Динник Л.Г., Руленко Л.М., Борсук К.І., Лиха М.М., які працюють з дітьми з особливими потребами в Липівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Розуміючи важливість психологічної підтримки для дітей з особливими потребами та їх родин ми працюємо з цією категорією дітей, щоб надати професійну допомогу і підтримку. З цією метою сьогодні практичним психологм ІРЦ проведені консультації з батьками дітей, які мають навчальні труднощі та інші порушення та дітьми з ООП.
Консультації побудовані навколо індивідуального підходу до кожної дитини з особливими потребами. Докладаємо всіх зусиль, щоб зрозуміти поточну ситуацію та виклики, з якими зіштовхується дитина.
Під час консультацій, надали поради по розвитку особистості дитини, побудові ефективних комунікацій і взаємин, а також стратегії для підтримки сприятливого середовища навчання.


Немає коментарів:

Дописати коментар