пʼятниця, 1 березня 2024 р.

#Нарада_директорів_закладів_освіти_01_03_24

 Ефективна комунікація

ІРЦ у співпраці із ЗЗСО провели методичну та інформаційно-роз’яснювальну роботу  у форматі експрес-наради за участі директора інклюзивно-ресурсного центру Оксани Мовчан, фахівця (практичного психолога) Ніни Луценко КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Талалаївської селищної ради , відділу освіти, культури, молоді та спорту Талалаївської селищної ради та директорів закладів освіти.

Було проаналізовано стан проведення корекційно-розвиткових занять для  дітей, які перебувають на інклюзивному навчанні в закладах освіти. Зокрема, Оксана Мовчан наголосила, що за стан та якість надання корекційно-розвиткових послуг відповідає адміністрація закладу.

  Під час зустрічі зупинилися на опрацюванні проблеми зростаючої кількості дітей з навчальними труднощами в закладах освіти, обговорили причини та шляхи подолання, а також актуальні питання інклюзії, необхідні для роботи з дитиною з порушеннями навчальної діяльності.  

Вбачаємо важливість подібних заходів і плануємо, що подібні зустрічі триватимуть і в майбутньому. Нарада стала прикладом того, як освітні заклади громади можуть співпрацювати та методично допомагати один одному.

Також закладам освіти передали інформаційні буклети щодо необхідного пакету документів для КО та потреби у зверненні з дитиною до ІРЦ.







Немає коментарів:

Дописати коментар