четвер, 7 березня 2024 р.

#Родинна_студія_з_елементами_тренінгового_заняття_07_03_24

 

Родинна студія з елементами тренінгового заняття

У результативності корекційної роботи досить важливу роль відіграють батьки. Сьогодні ми змінили правила і провели групове корекційне заняття із залученням близьких дітям дорослих.

Собі за мету поставили ознайомити батьків з особливостями розвиткової роботи, роз’яснити як в домашніх умовах можна граючись допомагати дитині долати труднощі, сформувати правильне ставлення рідних отримувачів послуг центру до виховання у цьому напрямку. Підтримувати в дітей інтерес та потребу в пізнанні, направляти свої можливості на вирішення різноманітних завдань, сприяти розвитку асоціативного мислення, уяви, активного мовлення.

  Ще хотіли поділилися практикою експрес технік для розвантаження, подолання негативних емоційних станів, у взаємодії з батьками виконали швидкі  релаксаційні вправи.

Для виконання всіх цих завдань надзвичайно важлива спільна робота і своєчасна взаємодія з фахівцями. На такій незвичній зустрічі ми дали можливість дорослим спостерігаючи за дітьми в процесі заняття  визначити причини переважання негативних або позитивних емоцій, дали поради як  розвивати уміння спілкуватися при груповій взаємодії, формувати навички пошуку нестандартних рішень, нових ідей.


















Немає коментарів:

Дописати коментар