пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

#Підвищення_професійної_компетентності_та_самовдосконалення

#Жовтневий_вечірній_інтенсив
# KOLO_Clubs
#26_10_2023

KOLO Clubs, що впроваджується в Україні ГО DOCCU за фінансової підтримки міжнародної неурядової організації FCA Finn Church Aid, директор інклюзивно-ресурсного центру Оксана МОВЧАН та фахівець ІРЦ Ніна ЛУЦЕНКО є учасниками тренінгу «Забезпечення якісного інклюзивного навчання в умовах повномасштабної війни».
День 4 16.00-19.30
Лектор, Ольга Коган, завідувач обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти Луганського ОІППО.

Психолого-педагогічний супровід осіб з ООП в закладах освіти
Завдання та мета психолого-педагогічного супроводу осіб з ООП. Принципи забезпечення. Команда психолого-педагогічного супроводу осіб з ООП, роль в ній ІРЦ та практичних психологів закладів освіти. Складання індивідуальної програми розвитку.

Лектор, Ольга Набоченко, кандидатка педагогічних наук, державна експертка з питань інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України в 2018-2022 роках, запрошена науковиця Університету Індіани (США), авторка діючих нормативно-правових актів МОН 2018-2022 років щодо освіти осіб з особливими освітніми потребами.

Ознаки особливих освітніх потреб та подальші дії щодо забезпечення підтримки в освітньому процесі
Ознаки особливих освітніх потреб у дітей, у тому числі ознаки психологічної травми. Алгоритм дій закладу освіти у випадку виявлення ознак ООП. Спілкування з батьками (іншими законними представниками) з метою надання рекомендацій для звернення до ІРЦ.








Немає коментарів:

Дописати коментар