понеділок, 9 жовтня 2023 р.

#КППС

#Плідний_вересень
#КППС_ВЕРЕСЕНЬ_2023
Засідання КППС Талалаївського ЗДО «Сонечко»

    Психолого-педагогічний супровід дитини з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного навчання – це взаємоузгоджена комплексна діяльність команди фахівців та батьків дитини, спрямована на створення необхідних умов, що сприяють розвитку особистості дитини, засвоєнню нею знань, умінь і навичок, успішній адаптації, її самореалізації та інтеграції в соціум.
15 вересня 2023 р. відбулося засідання команди психолого – педагогічного супроводу в Талалаївському ЗДО «Сонечко». У КППС взяли участь директор ІРЦ Оксана МОВЧАН та залучений фахівець інклюзивно-ресурсного центру Інна МАРЧЕНКО. Були обговорені питання, щодо складання індивідуальної програми розвитку, створенні необхідних умов для розвитку особистості дитини з ООП, засвоєння нею знань, умінь, навичок, її самореалізації та досягнення найкращого результату соціалізації. 
Також у  ході засідання було обговорено цілі індивідуальної програми розвитку особи з метою реалізації освітньої траєкторії, надання корекційно-розвиткових послуг, а також погоджено ІПР на 2023-2024 навчальний рік.
 Фахівці ІРЦ надали методичні рекомендацій щодо організації та  надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг, адаптації освітніх матеріалів та ведення необхідної документації. Також обговорили роботу закладів освіти в АС «ІРЦ».




Немає коментарів:

Дописати коментар