середа, 18 жовтня 2023 р.

#Підвищення_професійної_компетентності_та_самовдосконалення

#Жовтневий_інтенсив
#18_10_2023

18 жовтня 2023 року директор інклюзивно-ресурсного центру Оксана МОВЧАН та фахівець (практичний психолог) ІРЦ  Ніна ЛУЦЕНКО  долучилися до участі у обласній психологічній веб-майстерні для фахівців ( консультантів) інклюзивно-ресурсних центрів ( практичних психологів) з проблеми:
 "Діагностика дітей з розладами аутичного спектра за методикою CASD та написання наративного звіту ", який організований ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К.Д. Ушинського.


В ході зустрічі були розгянуті наступні питання:
Моніторинг використання методики CASD у діяльності інклюзивно-ресурсних центрів Чернігівської області;
Процедура проведення комплексної оцінки та написання наративного звіту фахівця;
Методика CASD: від основ до практики;
Опитувальник CASD: практика застосування в умовах ІРЦ. Процедура проведення та написання наративного звіту за методикою CASD;
Інтеграція отриманих даних до висновку про комплексну оцінку та внесення короткого наративного звіту в АС «Україна. Інклюзія».
Щиро дякуємо ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського та ресурсному центру підтримки інклюзивної освіти (Наталії Кравченко, завідувачу РЦПІО, Людмилі Гальонці, методисту РЦПІО) за організацію актуального заходу та колегам з інших ІРЦ області за надану інформацію та Ваш досвід.
Всім успіхів та миру!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар