пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Новорічне диво (Спогади зустріч 2021 року)

Перегортаючи проведені заходи, мимоволі навіялись теплі спогади про новий рік, подарунки.... а ось так новорічне свято зустрічали наші вихованці... 

Новий рік – час чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Ялинка, подарунки, здійснення мрій, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне диво.

В комунальну установу «Інклюзивно – ресурсний центр» Талалаївської селищної ради завітало «Новорічне диво». Всі діти з нетерпінням чекали цього дня, коли до них у гості прийде чарівна Новорічна казка. Для всіх діток, які відвідують ІРЦ був проведений тиждень новорічних див. В полон радості та сміху захоплювали діток цікаві завдання – змагання такі як: «Прикрась ялинку», «Закинь м’ячик у ворота», «Новорічна сніжинка», складання пазлу «Новорічні пригоди», майстер-клас «Прикраси на ялинку» та написання листа Діду Морозу. Діти отримали багато позитивних емоцій та незабутніх вражень, проявляли спритність, увагу, ерудованість у конкурсах. Не обійшлося і без солодощів від Дідуся Мороза.

 Сподіваємося, що святковий настрій у дітей залишиться надовго!

Немає коментарів:

Дописати коментар