пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

Акція «Одягни щось блакитне 2 квітня»

 Акція «Одягни щось блакитне 2 квітня»


    2 квітня визначений Світовий день поширення інформації про аутизм з метою привернення світової уваги до дітей та дорослих, які страждають від аутизму.
    Всі люди з аутизмом можуть прожити щасливе життя, якщо вони мають люблячу родину, підтримку фахівців, школу, де можуть вчитися, заняття, яке люблять. Суспільство ж повинне створити всі умови для розуміння людей з аутизмом та їхнього повноцінного життя.
    Люди з аутизмом мають труднощі у спілкуванні і взаємодії, але ці труднощі бувають різними. Частина з цих людей ніколи не зможе розмовляти, інші – будуть розмовляти прекрасно; частина - зможе мати вищу освіту, а хтось не зможе завершити і програми середньої школи.
    Вони не хворі, вони просто мають інший тип нервової системи, інший спосіб дивитися на цей світ. Але вони є такі і хочуть, щоб їх сприймали.
Їм необхідна ваша підтримка.
    На базі Талалаївського ЗЗСО з учнями 1 класів (почергово з дотриманням протиепідемічних вимог) фахівці комунальної установи «Інклюзивно-ресурсного центру» Талалаївської селищної ради провели акцію «Одягни щось блакитне 2 квітня», а також провели просвітницько-роз’яснювальну роботу з дітьми та класоводами. В акції також взяла участь родина тато Леонід та син Богдан Басараб. Для Богданчика це новий захоплюючий досвід соціалізації та взаємодії.
Всі діти повинні щоденно отримувати шматочок щастя!
P.S.Всі учасники акції мали елемент одягу блакитного кольору.🤷‍♂️

















Немає коментарів:

Дописати коментар