четвер, 1 квітня 2021 р.

Аутизм - це не вирок!

Шановні батьки!



Якщо ви помітили у своєї дитини якісь із вказаних у листівці або інші(що вас насторожують) ознаки – відведіть дитину на діагностику.
У КУ "ІРЦ"Талалаївської селищної ради є діагностичні методики світового визнання, які допоможуть спростувати або підтвердити ваші підозри:
Тест CASD (скринінгова шкала розладів аутистичного спектра) - це швидкий і надійний метод діагностики дітей з аутизмом без урахування вікової категорії, рівня розумового розвитку, або ступеня прояву порушення. Проводиться 15-20 хвилин з батьками дитини. Дозволяє у ранньому віці (від 1 року до 16) виявляти дітей з аутизмом з достовірністю 99,5 %.
Методика РЕР-3 - дозволяє визначити сильні і слабкі сторони дитини з РАС, які можуть бути враховані при складанні індивідуального корекційного плану. А також, надає інформацію для постановки діагнозу та визначення ступеня тяжкості відхилення.

Всі люди з аутизмом можуть прожити щасливе життя, якщо вони мають люблячу родину, підтримку фахівців, школу, де можуть вчитися, заняття, яке люблять.

Немає коментарів:

Дописати коментар