четвер, 25 січня 2024 р.

#Фахівець_ІРЦ_зустріч_з_педагогічним_колективом_Липівським_ЗЗСО

Надання методичної підтримки

Сьогодні 24.01.2024 р. фахівцем (практичним психологом) інклюзивно-ресурсного центру Ніною Луценко проведена виїзна зустріч з педагогічним колективом Липівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Така практична ініціатива здійснена з метою підвищення ефективності організації інклюзивного навчання в закладі та забезпечення умов для якісного навчання та розвитку дітей з ООП, які здобувають освіту у цьому ЗЗСО. У співпраці з директором Оксаною Картавою та вчителями напрацювали план співпраці з ІРЦ, який передбачає доступ до додаткових ресурсів та консультаційних послуг, пропрацювали проблемні практичні кейси, обговорили шляхи їх вирішення.
Наголосила на відкритості та готовності до співпраці фахівців ІРЦ для консультування учасників освітнього процесу, батьків дітей з особливими освітніми потребами, надання методичних рекомендацій педагогам з питань надання корекційних послуг та з інших практичних питань. Закликала за потреби звертатися в ІРЦ із запитаннями та отримувати допомогу в розв'язанні методичних завдань.
Сподіваюся, що методична підтримка стане цінним ресурсом для організації навчальної діяльності в умовах інклюзії і буде корисною у роботі з дітьми з ООП.



Немає коментарів:

Дописати коментар