пʼятницю, 18 серпня 2017 р.

Звернути увагу вчителям, які працюють з дітьми з ООП

Список доступної  навчальної літератури для дітей з ООП у Талалаївському р-ні


Навчальна література для особливих дітей лист МОНУ №1/9-362 від 03.07.2017 «Про Перелік навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в загальноосвітніх закладах для навчання дітей з особливими освітніми потребами (за нозологіями) у 2017-2018 навчальному році».Зазначений Перелік розміщено на сайтах: www.mov.gov.ua imzo.gov.ua 

На відділ освіти Талалаївської РДА протягом 2015, 2016, 2017  років надійшли підручники для дітей з ООП:


1. «Природознавство. Підготовчий клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Трикоз С. В.).

2.«Природознавство. 1 клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Трикоз С. В.).
3.«Природознавство. 2 клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Трикоз С. В.).
4.«Літературне читання. 3 клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Вавіна Л. С.).
5.«Основи здоров’я. Підготовчий клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Гладченко І. В.).
2017
6. "Українська мова" 3 клас підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор А.М. Висоцька)
7."Математика" 4 клас підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Н.І.Королько)
8."Трудове навчання" 3 клас підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор О.В.Чеботарьова)


В реальності хотілося б, щоб процес забезпечення навчальною літературою учнів з ООП був більш інтенсивнішим.

Немає коментарів:

Дописати коментар