понеділок, 13 листопада 2017 р.

Увага!!! Вебінар 20.11.2017 о 12.00 «Досвід психолого-педагогічної взаємодії навчального закладу та сім`ї: організація співпраці педагогів, батьків дітей в умовах інклюзивного середовища»

Повідомляємо, що 20 листопада 2017 року о 12.00 відбудеться обласний вебінар з проблеми «Досвід психолого-педагогічної взаємодії навчального закладу та сім`ї: організація співпраці педагогів, батьків дітей в умовах інклюзивного середовища» для вчителів, асистенти вчителів інклюзивних класів, соціальних педагогів, практичних психологів та батьків дітей з особливими освітніми потребами.
Інтернет-посилання на віртуальний клас Webinar.org.ua буде розміщено на головній сторінці веб-сайту Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського choippo.edu.ua 20 листопада 2017 року об 11 год. 45 хв.
Просимо дану інформацію довести до відповідальних за навчання дітей з особливими освітніми потребами, вчителів, асистентів учителів інклюзивних класів, практичних психологів, соціальних педагогів та батьків дітей з особливими освітніми потребами.

Немає коментарів:

Дописати коментар