середу, 19 січня 2022 р.

Засідання команди психолого – педагогічного супроводу дитини з ООП В ЗДО

 

18 січня відбулося засідання команди психолого – педагогічного супроводу в Талалаївському дитячому ясла – садку «Сонечко» 

щодо визначення рівня підтримки для дитини з ООП.


За результатами моніторингу динаміки розвитку дитини з особливими освітніми потребами та враховуючи методичні рекомендації щодо визначення категорій (типології) освітніх труднощів та рівнів підтримки в освітньому процесі визначили рівень підтримки для дитини, яка виховується в інклюзивній групі.

Обговорили протокол засідання КППС щодо визначення рівня підтримки у ЗДО. Розглядали індивідуальну програму розвитку (ІПР) згідно нових вимог.

Ознайомили директора Талалаївського дитячого ясла – садку «Сонечко» Світлану ВЕРХОГЛЯД з роботою у кабінеті керівника освітнього закладу в АС ІРЦ. Порадили розробити поки що ІПР у форматі WORD за новою формою, так як в системі ще старий зразок висновку.

P/S/Міністерство освіти і науки України рекомендує до 01 лютого 2022 року переглянути індивідуальні програми розвитку дітей з ООП, які виховуються в інклюзивних групах ЗДО та відповідним формуванням ІПР в системі АС ІРЦ.

У КППС взяли участь директор інклюзивно-ресурсного центру Оксана МОВЧАН, фахівці інклюзивно-ресурсного центру Ніна ЛУЦЕНКО, Марина ТУРКО.



Немає коментарів:

Дописати коментар