понеділок, 17 вересня 2018 р.

Список доступної навчальної літератури для учнів з ООП в 2018-2019 н.р. (Талалаївка)

Навчальна література для дітей з особливими освітніми потребами
Лист МОН від 27.08.2018 №1/11-9110 “Про Перелік навчальної літератури, рекомендованої Міністерством освіти і науки України для використання у закладах загальної середньої освіти для дітей з особливими освітніми потребами у 2018/2019 навчальному році”

До відділу освіти, молоді і спорту Талалаївської РДА та відділу освіти, культури, молоді і спорту Талалаївської селищної ради  протягом 2015, 2016, 2017,2018  років надійшли підручники для дітей з ООП:


1. «Природознавство. Підготовчий клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Трикоз С. В.).
2.«Природознавство. 1 клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Трикоз С. В.).
3.«Природознавство. 2 клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Трикоз С. В.).
4.«Літературне читання. 3 клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Вавіна Л. С.).
5.«Основи здоров’я. Підготовчий клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Гладченко І. В.).
2017
6. "Українська мова" 3 клас підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор А.М. Висоцька)
7."Математика" 4 клас підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Н.І.Королько)
8."Трудове навчання" 3 клас підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор О.В.Чеботарьова)
9. "Трудове навчання" 4 клас підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор О.В.Чеботарьова)
10. «Природознавство. 3 клас» підручник для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для розумово відсталих дітей (автор Трикоз С. В.).
2018
11. "Літературне читання" 4 клас (автор М.П.Кравець)
12. "Математика " 5 клас (автор Л.І. Прохоренко)

P.S Термін РВ використовувати недопустимо, хоча цікаво як проходять рецензію більшість підручників???...
Необхідні підручник - математика 3 клас, та українська мова 4 клас.
В реальності хотілося б, щоб процес забезпечення навчальною літературою учнів з ООП був більш інтенсивнішим. В 2017-2018 н.р.і надалі частину підручників для дітей з ООП були надані Удайцівським НРЦ за умовами договору про співпрацю. Щиро вдячні за співпрацю!

Немає коментарів:

Дописати коментар