пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

Відбулася обласна онлайн-секція для директорів ІРЦ


13.09.2024 на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського відбулася обласна онлайн-секція для директорів інклюзивно-ресурсних центрів з теми «Актуальні питання діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2024-2025 навчальному році», яку провели методисти та завідувач Чернігівського ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти.
Оксана МОВЧАН, директор інклюзивно-ресурсного центру та фахівці інклюзивно-ресурсного центру Інна МАРЧЕНКО, Ніна ЛУЦЕНКО, Марина ТУРКО долучилися до онлайн-секції.
Були висвітлені питання:
Наталія Кравченко, завідувач ресурсним центром підтримки інклюзивної освіти -Актуальні питання діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2024-2025 н.р.
Олександр Іллєнко, завідувач відділу інформаційної та видавничої діяльності - Алгоритм замовлення документів про освіту для учнів з ООП
Оксана Шаркевич, методист ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти - Пріоритетні напрями співпраці ІРЦ з недержавними установами, що надають послуги особам з ООП 
Ніна Пименова,  методист ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти - Робота фахівців ІРЦ на порталі «Україна. Інклюзія»
Наталія Кравченко, Ніна Пименова, Оксана Шаркевич, Людмила Гальонка Було дуже жваве обговорення -  Методичний міст: «Актуальні питання діяльності інклюзивно-ресурсних центрів у 2024-2025 н.р»
Наталія Кравченко, майстер-тренер програми - Презентація освітньої програми в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!» проекту «ДЕСАЙД»  «Відновлення спроможності інклюзивно-ресурсних центрів забезпечувати якісні послуги в громадах в умовах війни»







Немає коментарів:

Дописати коментар