пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

«Стаємо сильнішими разом!» швейцарсько-український проєкт DECIDE.

 До уваги педагогічних працівників!

Сайт ЧІППО




Із метою підвищення кваліфікації педагогічних працівників iз методики використання ресурсів освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини на базі ЧОІППО імені К. Д. Ушинського відкрита реєстрація на навчання в межах ініціативи «Стаємо сильнішими разом!» швейцарсько-українського проєкту DECIDE.

Для участі в навчанні відкрита реєстрація за покликаннями:

– за програмою підвищення кваліфікації «Стаємо сильнішими разом!» (обсягом 30 годин/1 кредит ЄКТС) для педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти територіальних громад області.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDA3jS4nN0hUJVTzz85F_e_3QrnZlEyAOP9NQEP80mxW1y1g/viewform

– за програмою методичного семінару-тренінгу «Стаємо сильнішими разом!» (обсягом 6 годин /0,2 кредита ЄКТС) для педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти територіальних громад області.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGITReejTQqHcnCh5pA20sgWGA1bTfx_VHs7gK3D-6uhVErA/viewform

– за програмою підвищення кваліфікації «Відновлення спроможності інклюзивно-ресурсних центрів забезпечувати якісні послуги у громадах в умовах війни» (обсягом 30 годин/1 кредит ЄКТС) для працівників ІРЦ, практичних психологів, соціальних педагогів та інших педагогічних працівників, які працюють з дітьми з ООП.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfSxYH7_H70nu4TPaGzzWKlmb3V48HvxuCnoKdraS0Pv1ms8g/viewform

– за програмою методичного семінару-тренінгу «Відновлення спроможності інклюзивно-ресурсних центрів забезпечувати якісні послуги у громадах в умовах війни» (обсягом 6 годин /0,2 кредита ЄКТС) для працівників ІРЦ, практичних психологів, соціальних педагогів та інших педагогічних працівників, які працюють з дітьми з ООП.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf-HLLPPLLnmALuTXZKf1EVx2kKaZyjrEm_dP4CjUFALxN41Q/viewform

– “Методика викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів”(обсягом 30 годин/1 кредит ЄКТС) для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти територіальних громад області

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEdU8xHcyEdKjlT7MUpnRmXDSYRFsLnAzTeOn56pwp9bNDEA/viewform

Дата початку навчання буде визначена відповідно до результатів комплектації груп. Інформація про початок навчання та розклад занять буде надіслана на персональну електронну адресу.

Немає коментарів:

Дописати коментар