понеділок, 26 лютого 2018 р.

Постанова КМУ про доплату в інклюзивних класах

Постанова КМУ Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 р. № 1096

Внести у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 р. № 1096 “Про встановлення розміру доплати за окремі види педагогічної діяльності” (Офіційний вісник України, 2004 р., № 34, ст. 2263) зміни,

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 14 лютого 2018 р. № 72
ЗМІНИ,
що вносяться у додаток до постанови Кабінету
Міністрів України від 25 серпня 2004 р. № 1096
1. Абзац другий пункту 1 викласти в такій редакції:
“у підготовчих та I—IV класах закладів загальної середньої освіти — 20 відсотків;”.
2. Абзац другий пункту 2 викласти в такій редакції:
“у підготовчих та I—IV класах закладів загальної середньої освіти — 15 відсотків;”.
3. В абзацах другому та п’ятому пункту 3 слова “загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах” замінити словами “закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти”.
4. У пункті 4 слова “загальноосвітніх, професійно-технічних” замінити словами “закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти”.
5. Доповнити додаток пунктом 5 такого змісту:
“5. За роботу в інклюзивних класах (групах) у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти — у граничному розмірі 20 відсотків.
Зазначена доплата встановлюється педагогічним працівникам та помічникам вихователів тільки за години роботи у цих класах (групах).”.
6. У тексті додатка слова “загальноосвітні навчальні заклади”, “професійно-технічні” в усіх відмінках замінити відповідно словами “заклади загальної середньої освіти”, “заклади професійної (професійно-технічної) освіти” у відповідному відмінку.

Немає коментарів:

Дописати коментар