пʼятниця, 6 січня 2023 р.

#Захід_Помічники_новорічних_свят_05_01_2023

   #СІЧЕНЬ_2023

#Помічники_новорічних_свят

#05_01_2023

#Дякуємо_ ЗСУ_Тримаємо_освітній_ фронт!!!

 Новорічні свята - найулюбленіші свята для кожного з нас, адже ми чекаємо приємного подарунку та здійснення найзаповітнішого бажання. А як з нетерпінням дітвора чекає цього свята!!!. Це свято радості та чудес для всіх діточок нашої країни.

 У комунальній установі «Інклюзивно – ресурсний центр» Талалаївської селищної ради 05.01.2023 р., проведено тематичний захід «Помічники новорічних свят». 

  Фахівці ІРЦ підготували святкову програму для дітей, яка включала в себе: ігри для розвитку дрібної моторики, на концентрацію уваги, тематичні загадки, завдання, рухливі ігри та естафети. Головним атрибутом свята була – ялинка, яку напередодні виготовили фахівці, а потім разом з дітками прикрашали її іграшками та сніжинками. По закінченню свята для покращення психоемоційного стану були проведені вправи на релаксацію. Діти та присутні рідні отримали масу задоволення, адже всі стали справжніми помічниками новорічних свят. По закінченню заходу дітки отримали цукерки та «Чарівні іменні грамоти від Святого Миколая».






























Немає коментарів:

Дописати коментар